donderdag 16 februari 2017

Kuo’s
Wij, van Auric Skincare zijn blij om Kuo’s in Nederland te mogen introduceren. 

Kuo’s  is een excentriek Spaans merk, een bijzondere lijn welke zich niet alleen richt op de huidverbetering, maar daarnaast ook uitgebreid is in alle noodzakelijke aspecten van de hedendaagse uiterlijke verzorging.
Dankzij jarenlange ervaring, onderzoek en ontwikkelingen, kan Kuo’s haar producten van een bijzonder hoge kwaliteit  aanbieden.
Vanaf heden is Kuo’s in Nederland verkrijgbaar, de volledige productenlijn vindt u bij Auric Skincare en onze depositaires. Om Kuo’s op de juiste wijze de markt te bieden, hebben wij onze eigen specialisten uitsluitend professionele trainingen laten volgen. Intensieve trainingen over de inhoud, de werking van de producten en de volledige achtergrond van Kuo’s . Hierdoor zijn onze schoonheidsspecialistes in staat om u met behulp van de producten van Kuo’s behandelingen aan te kunnen bieden van hoge kwaliteit.

Hoe het allemaal begon..


In 1992 is het idee van het merk kuo’s begonnen. In 2000 hebben zij zich uitgebreid en hebben zij een eigen trainingscentrum geopend.  Begin 2006 zijn zij de lijnen van hogere kwaliteit gaan aanbieden met behulp van de nieuwste technologie en ontwikkelingen op het gebied van huidspecialisaties. Na deze stap is Kuo’s hoger op de markt van professionele huidverzorging gaan  inzetten, vertegenwoordigd als een serieus en veelbelovend merk. Vanaf 2012 zijn zij verder gaan uitbreiden als MultiLingual en worden de producten in meerdere Europese landen aangeboden. In 2015 is Kuo’s met diverse gespecialiseerde kritici gaan kijken naar al haar producten die in voorgaande jaren zijn vervaardigd en gebruikt in salons wereldwijd. De bevindingen van deze terugblik heeft ertoe geleid dat zij de producten nog verder hebben geïnnoveerd en verbeterd. Uiteindelijk, heeft Kuo’s sinds 2015 geen parabenen en minerale oliën meer gebruikt in haar producten.

Kuo’s staat voor innovatieve behandelingen, die speciaal ontwikkeld zijn door nationale en internationale experts.

Mooi en waardig oud worden, is dit te realiseren?

Sinds mensen heugenis, is men zoekende naar het antwoord; De manier om mooi en waardig oud te worden. De huid hoeft in deze tijden geen tekenen van veroudering meer te vertonen.
Kuo’s heeft zich in de afgelopen jaren haar focus bewust gehad op de effecten van huid verbeterende en verjongende producten. Een effectief behandelplan is, als antwoord op de vraag, kunnen we mooi en waardig oud worden, ontwikkeld.
Dankzij de wetenschap en expertise heeft het Spaanse Kuo’s een heel doeltreffende anti-aging lijn ontwikkeld. In tegenstelling tot andere salonmerken, werken de huidverjongingsproducten van Kuos’ echt en zijn er bewezen resultaten.

Waarom wij als salon kiezen voor Kuo’s?


Het doel van de door ons aangeboden salonbehandelingen, in combinatie met de producten van Kuo’s is, om met een minimaal aantal behandelingen, zichtbare resultaten te krijgen. Dit kunnen wij voor u realiseren, doordat onze producten hoge concentraties en werkzame stoffen bevatten. Om het resultaat te behouden, is thuisgebruik van de producten van Kuo’s, naast de salonbehandeling, van essentieel belang. De producten van Kuo’s zijn bij onze depositaires verkrijgbaar.

Om een perfect balans tussen het fysieke en het mentale welzijn te creëren heeft Kuo’s verschillende producten ontwikkeld om een optimale ontspanning te verkrijgen.

Kuo’s heeft verschillende soorten lijnen:
·         Vitamine c line
·         Sensitive line
·         Supreme line
·         Renewal line
·         Equilibrium line

Vitamine c line 


De vitamine c lijn is vrijwel voor alle huidtypes geschikt. Door de crème-achtige textuur en de vitamine c die in de producten zijn verwerkt word de huid verzorgd en goed gevoed. Deze lijn vermindert de lijntjes in het gezicht en de hals.

Sensitive line 


Deze producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige van alle leeftijden. Het zorgt voor hydratatie en geeft bescherming aan de huid. Door de geconcentreerde werkstoffen zoals azuleen en bisabolol heeft deze lijn een kalmerende, ontstekingsremmende, herstellende en zuiverende werking, waarbij de huid niet uitdroogd wordt of geirriteerd.

Supreme line 


De supreme line is gericht op de anti-aging en het zichtbaar verfijnen van de rimpels en de fijne lijntjes. Het maakt de huid gladder en zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid, tevens heeft het een regenererende, herstellende en beschermende functie.

Renewal line 


De producten zijn gericht om de huid te vernieuwen door middel van fruitzuren en zuurstof. Door deze combinatie wordt cellulaire activatie in werking gezet. Het is zeer geschikt voor de zuurstof arme huid, verslapte huid, futloze huid, hyper pigmentatie en de vale huid. Deze producten zorgen door de werking van zuurstof en A.H.A. voor  hydratie en een gevoegde en stralende huid.

Equilibrium line 


Deze lijn is speciaal voor de huid die uit balans is, vet of een acne huid. De producten reinigen de huid, verminderen de talgproductie en matteert de huid zonder de huid uit te drogen. Om deze conditie van de huid te verkrijgen en te behouden wordt er onder andere met menthol gewerkt  voor het verfrissen van de huid en het extra bestandsdeel aluminium chlorohydrate, zorgt voor het helen van de huid en is bovendien antibacterieel. 

Lees binnenkort nog meer over KUO’S in onze blogs en bezoek http://beautysalonauricskincare.nl/ voor meer informatie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten